ÎNTREBĂRI | RECOMANDĂRI

QUARTZ COMPOZIT

Sunt blaturi fabricate din placi de quartz compozit care reprezinta practic un mix printr-o tehnica de fabricatie Breton, brevetatata international. Se amesteca cristale de cuart natural in proportie de pana la 95% cu rasini, pigmenti si alte elemente decorative care contribuie la obtinerea unui tip de piatra tehnologica, mult mai rezistenta si eficienta decat rocile naturale (rezistenta la
socuri mecanice, zgarieturi, nu se pateaza si este antibacteriana) Gama de modele este foarte variata si se adapteaza oricarui tip de design. Acest compozit mai poarta si denumirea de piatra tehnologica, granit compozit, piatra compozita, cuart sau cuart compozit.

– Quartz-ul are o durata de folosinta indelungata, de 25 de ani, in cazul unor marci produse de
fabricanti ce respecta standardele de calitate (ex. TECHNISTONE fabricat in Uniunea Eurpeana)
– Suprafete igienice si antibacteriene, datorita rasinii incorporate care sigileaza toti porii.
– Rezisteta sporita la socuri mecanice si zgarieturi (rocile naturale precum granitul marmura sau
travertinul sunt mult mai casante existand riscul sa se crape) datorita rasinii incorporate
– Rezistenta la pete, acizi, saruri si detergenti. Quartz-ul compozit nu se pateaza si nu este afectat
de acizii alimentari din bucatarie, precum: otetul, lamaia, sarea (care in mod normal afecteaza rocile natural)
– Blaturile din quartz sunt termorezistente, putand pune obiecte cu temperaturi de pana la 120 de grade pe suprafata lor. Nu este recomandat insa sa asezati imediat direct de pe foc vasele pe
suprafata blatului.
– Nu necesita intretinere speciala, se pot curata usor precum un geam cu o laveta, apa si
detergent.
– Gama de culori si texturi variata, cu modele simple, cu insertii de cristale si oglinda sau cu
desene ce imita piatra naturala
– Blaturile din quartz compozit (cuart) au un aspect premium si innobileaza orice bucatarie
moderna sau spatii placate cu acest material inovator.

Da, suprafetele din quartz suporta lucrul direct pe blat, fara ca se se zgarie, datorita duritatii cristalelor de cuart incorporate. In cazul unor produse mai dure se recomanda totusi utilizarea
unor suporturi de taiat.

Suprafetele de quartz nu se pateaza datorita rasinii incorporate dar pentru o intretinere facila
este recomandat sa nu se lase timp indelungat fara a fi curatate.

– Suprafetele din quartz compozit nu trebuie si nu necesita impermeabilizare datorita rasinii
special incorporate (rocile naturale au acest dezavantaj ca fiind poroase necesita atentie sporita)
– Impermeabilizarea acestora nu este indicata pentru ca substantele de protectie nu sunt
acreditate alimentar

Compozitia placilor este in proportie de pana in 95% din cristale naturale de cuart mixate cu rasini speciale si acest procent dovedeste practic ca este un compozit din roci naturale. Este un
produs natural.

Quartz-ul compozit este termorezistent si mai tolerant in cazul exounerii pe termen scurt la temperaturi moderate. 

Este recomandat insa, ca pentru vasele incinse direct de la flacara, sa se foloseasca un sport pe blat. Acest lucru este recomandat insa la orice tip de blat pentru prelungirea duratei de viata a blatului si pentru a se pastra frunusetea suprafetelor ca in prima zi.

Placile de quartz compozit sunt extrem de rezistente, dar bineinteles nu indestructibile. Materialul are o rezistenta mare la socuri mecanice, zgarieturi sau pete, dar trebuie protejat
totusi de socuri mecanice mari, agenti chimici puternici sau socuri termice.

– Quartz-ul nu se pateaza si nu necesita tratare speciala are suprafata sigilata ( cum este necesar la toate rocile de granit, marmura sau travertin)
– Rezistenta sporita la zgariere, matuire si actiunea acizilor (majoritatea rocilor naturale sunt predispuse la deteriorare in contact cu acizi alimentari sau detergenti)

– Rezistenta ridicata la socuri mecanice, datorita unei rasini minerale care este prezenta in toata masa materialului si „leaga” structura pietrei, garantand astfel o suprafata cu reistenta ridicata, uniform (spre deosebire de granit, marmura sau travertin care au o structura mult mai casanta datorita neuniformitatii structurii si diferentelor de rezistente a diferitelor tipuri de cristale minerale ce formeaza aceste tipuri de roci)
– Comparativ cu alte tipuri de compozite Acrilice – care au o structura de tip „plastic” (ex. Corian. Hi-Macs, Kerrock) compozitul de Piatra de Quartz este net superior (uneori se face o confuzie legata de termenul de „compozit” astfel e bine de stiut ca exista in principal 2 tipuri: compozitul de Piatra de Quartz – care este practic din Piatra si compozitul de tip Acrylic, care este termoformabil  – se deformeaza la cald – si are o structura foarte sensibila, fiind similar cu un „plastic” de aceea suprafetele din compozit de Acril, se zgarie si se matuiesc foarte repede, necesitand intrtinere si reparatii constante fiind recomandate doar pentru zonele de bai)

GRANIT

Sunt blaturi fabricate pe comanda, din placi / lastre de granit natural , cu finisajul suprafetelor lustruit de regula, si avand grosimi standard de 2 cm si uneori de 3 cm. Granitul este o roca naturala dura, provenita din lava vulcanica, cu modele si culori variate si design versatil. Procesul de fabricatie al blaturilor din piatra de granit, pe comanda, incepe practic cu o consiliere pentru alegerea modelului potrivit si continua cu masuratorile exacte (care se iau dupa montajul final al mobilei) urmanad ca acesta sa fie prelucrat conform proiectului. Serviciile de transport si montaj profesional, sunt foarte recomandate pentru acest tip de blat., pentru a avea garantia unei folosinte indelungate fara probleme, precum si pentru a reduce considerabil riscul de deteriorare in timpul manipularii si al montajului. E-PIATRA asigura optional toate serviciile complementare achizitiei unui blat de granit pe comanda.

– Rezisteta ridicata la zgarieturi dar redusa la lovituri sau socuri, datorita structurii naturale casante, (existand riscul sa se fisureze) 
– Rezistenta ridicata la acizi, saruri si detergenti, dar scazuta la pete, datorita structurii naturale care este poroasa (desii are o structura densa aparent) suprafetele trebuie tratate constant cu diferite substante de protectie / impermeabilizanti pentru piatra, dar care sunt volatile in timp, existand astfel riscul ca suprafetele sa se pateze de la alimente sau bauturi daca efectul tratamentului a expirat sau nu mai este asa de puternic, in timp.
– Blaturile din granit sunt termorezistente, putand pune obiecte cu temperaturi foarte ridicate pe suprafata lor. 
– Gama de culori si texturi este destul de variata cu nuante realtiv uni sau „desene” spectaculoase create in mod natural si unice (in cazul unor modele exotice)
– Blaturile din granit creaza un aspect premium si stilat in cazul amenajarilor de bucatarii sau alte tipuri de placari, pentru trepte, pardoseli sau glafuri.

Da, suprafetele din granit natural suporta lucrul direct pe blat, fara ca se se zgarie, datorita suprafetelor dure, provenite practic din roca vulcanica..

Suprafetele din granit prezinta riscul de patare, in cazul in care nu sunt tratate constant cu un tratament de protectie / impermeabilizanti. Granitul cu finisaj lustruit are o densitate ridicata dar totusi este destul de poros pentru a rezista in mod natural contra patarii cu diferite alimente sau bauturi. De aceea este recomandata protectia constanta la anumite perioade de timp cu diferite substante care il sigileaza intr-o anumita masura, dar care totusi sunt volatile prin natura lor, ceea ce face sa apara riscul patarii in cazul in care efectul de protectie in timp, nu mai este la fel de puternic sau a diparut in totalitate.

– DA, suprafetele din granit natural trebuie impermeabilizate / tratare constant pentru a fi protejata contra patarii si modificarii nuantelor, datorita faptului ca suprafetele din granit, chiar si cele lustruite, sunt relativ poroase pentru o protectie naturala (cum este in cazul Quartz-ului compozit care este sigilat natural)
– Impermeabilizarea suprafetelor de granit in cazul blaturilor de bucatarie si a suprafetelor de lucru alimentare, nu este foarte recomandata insa, deoarece, majoritatea substantelor chimice de protectie / impermeabilizare, nu sunt ageate – aprobate alimentar

Granitul este o roca naturala, provenita din lava vulcanica. Structura sa poate contine mai multe sedimente naturale amestecate, de aceea poate avea o textura relativ neuniforma si cu variatii destul de mari a culorilor, chiar si pe aceeasi placa. Este un produs natural.

Comparativ cu alte roci naturale, suprafetele de granit, au o rezistenta superioara la temperaturi ridicate, datorita faptului ca el provine din lava vulcanica si a fost format la temperaturi extrem de mari.

Blaturile din granit, au o rezistenta ridicata la zgarieturi, dar sunt destul de sensibile si au o rezistenta mai redusa la socuri mecanice mai puternice, in special in zonele decupajelor de chiuveta sau plita, datorita faptului ca fiind o roca 100% naturala, are in compozitia sa diferite cristale si minerale cu rezistenta diferita, ceea ce creaza un „amestec” neuniform ca si rezistenta (spre deosebire de piatra de Quartz Compozit, care prin natura producerii sale, are in compozitie, in mod uniform, o rasina minerala care „leaga piatra” si garanteaza o rezistenta ridicata pe toata suprafata)

– Granitul are o rezistenta superioara la zgarieturi dar o rezistenta redusa la socuri mecanite
– Rezistenta superioara la temperaturi extrem de ridicate, dar rezistenta redusa la patare 

MARMURA

Sunt blaturi fabricate pe comanda, din placi / lastre de armura , cu finisajul suprafetelor lustruit de regula, si avand grosimi standard de 2 cm si uneori de 3 cm. Marmura este o roca naturala cu o rezistenta medie (foarte diferita de granit sau quartz compozit), cu nuante de culori predominant deschise si pastelate.  Suprafetele din marmura sunt elegante si placute, dar in acelasi timp destul de sensibile la zgariere sau patare, de aceea, blaturile din marmura sunt recomandate predominant pentru baie, mese sau zone care nu presupun o folosinta intensiva cum ar fi spre exemplu: blaturile de bucatarie. Procesul de fabricatie al blaturilor din marmura, pe comanda, incepe practic cu o consiliere pentru alegerea modelului potrivit si continua cu masuratorile exacte (care se iau dupa montajul final al mobilei) urmanad ca acesta sa fie prelucrat conform proiectului. Serviciile de transport si montaj profesional, sunt foarte recomandate pentru acest tip de blat., pentru a avea garantia unei folosinte indelungate fara probleme, precum si pentru a reduce considerabil riscul de deteriorare in timpul manipularii si al montajului. E-PIATRA asigura optional toate serviciile complementare achizitiei unui blat de granit pe comanda.

– Suprafete compacte cu nuante pastelate si culori calde (caracteristici pe care le gasim si la piatra de Quartz Compozit dar nu le regasim des la rocile de Granit sau Travertin)
– Texturile elegante uneori „cremoase” recomanda marmura in obtinerea unor amenajari cu elemente de accent deosebite, cum sunt: blaturi de mese, seminee si medalioane de pardoseli.                                                                    – Blaturile din marmura sunt termorezistente in limite rezonabile putand pune obiecte cu temperaturi mai ridicate pe suprafata lor. 
– Gama de culori si texturi este destul de variata cu nuante realtiv uni sau „desene” spectaculoase create in mod natural si unice (in cazul unor modele exotice)
– Blaturile din marmura creaza un design stilat in cazul amenajarilor de bucatarii sau alte tipuri de placari, pentru trepte, pardoseli sau glafuri.

NU este foarte recomandat sa se taie direct pe suprafetele din marmura, datorita faptului ca structura acesteia are o rezistenta medie si exista riscul de zgariere. In acest sens este recomandat sa se foloseasca un capac suplimetar de protectie, daca este vorba de un blat de lucru sau de bucatarie..

Suprafetele din marmura prezinta riscul de patare, in cazul in care nu sunt tratate constant cu un tratament de protectie / impermeabilizanti. Marmura cu finisaj lustruit are o densitate mai ridicata, dar totusi este destul de poroasa,  pentru a rezista in mod natural contra patarii cu diferite alimente sau bauturi. De aceea este recomandata protectia constanta la anumite perioade de timp cu diferite substante care o sigileaza intr-o anumita masura, dar care totusi sunt volatile prin natura lor, ceea ce face sa apara riscul patarii in cazul in care efectul de protectie in timp, nu mai este la fel de puternic sau a diparut in totalitate.

– DA, suprafetele din marmura trebuie impermeabilizate / tratare constant pentru a fi protejata contra patarii si modificarii nuantelor, datorita faptului ca suprafetele din marmura, chiar si cele lustruite, sunt relativ poroase pentru o protectie naturala (cum este in cazul Quartz-ului compozit care este sigilat natural)
– Impermeabilizarea suprafetelor de marmura in cazul blaturilor de bucatarie si a suprafetelor de lucru alimentare, nu este foarte recomandata insa, deoarece, majoritatea substantelor chimice de protectie / impermeabilizare, nu sunt ageate – aprobate alimentar

Marmura este o roca naturala, metamorfica, ce a luat nastere prin procese metamorfice (de transformare) produse la presiuni sau temperaturi inalte, prin care au loc schimburi de elemente chimice (de aici si variatiile de modele si culori) de provenita din lava vulcanica. Este un produs natural.

Suprafetele de marmura sunt termorezistente, dar este recomandat sa nu punem frecvent obiecte foarte fierbinti direct pe suprafata sa.

Blaturile din marmura, au o rezistenta scazuta la zgarieturi si socuri mecanice mai puternice, in special in zonele decupajelor de chiuveta sau plita, datorita faptului ca fiind o roca 100% naturala, are in compozitia sa diferite cristale si minerale cu rezistenta diferita, ceea ce creaza un „amestec” neuniform ca si rezistenta (spre deosebire de piatra de Quartz Compozit, care prin natura producerii sale, are in compozitie, in mod uniform, o rasina minerala care „leaga piatra” si garanteaza o rezistenta ridicata pe toata suprafata)

TRAVERTIN

Sunt blaturi fabricate pe comanda, din placi / lastre de travertin , cu finisajul suprafetelor lustruit de regula (sau honed – mat) si avand grosimi standard de 2 cm si uneori de 3 cm. Travertinul este o roca naturala calcaroasa cu o rezistenta medie (inferioara fata de marmura, granit sau quartz compozit), cu nuante de culori predominant calde si pastelate.  Suprafetele din travertin, sunt elegante si placute, dar in acelasi timp sensibile la zgariere sau patare, de aceea, blaturile din travertin sunt recomandate predominant pentru baie, mese sau zone care nu presupun o folosinta intensiva cum ar fi spre exemplu: blaturile de bucatarie. Procesul de fabricatie al blaturilor din travertin pe comanda, incepe practic cu o consiliere pentru alegerea modelului potrivit si continua cu masuratorile exacte (care se iau dupa montajul final al mobilei) urmanad ca acesta sa fie prelucrat conform proiectului. Serviciile de transport si montaj profesional, sunt foarte recomandate pentru acest tip de blat., pentru a avea garantia unei folosinte indelungate fara probleme, precum si pentru a reduce considerabil riscul de deteriorare in timpul manipularii si al montajului. E-PIATRA asigura optional toate serviciile complementare achizitiei unui blat de granit pe comanda.

– Nuantele calde de pamant si pastelate sunt principalele atuuri ce recomanda roca de travertin pentru diferite tipuri de amenajari (caracteristici pe care le gasim si la piatra de Quartz Compozit dar nu le regasim des la rocile de Marmura si Granit)
– Texturile elegante uneori „cremoase” recomanda roca de travertin in obtinerea unor amenajari cu elemente de accent deosebite, cum sunt: blaturi de mese, seminee si medalioane de pardoseli.                                                      

NU este foarte recomandat sa se taie direct pe suprafetele din travertin, datorita faptului ca structura acestuia are o rezistenta medie si exista riscul de zgariere. In acest sens este recomandat sa se foloseasca un capac suplimetar de protectie, daca este vorba de un blat de lucru sau de bucatarie..

Suprafetele din travertin prezinta riscul de patare, in cazul in care nu sunt tratate constant cu un tratament de protectie / impermeabilizanti. Travertinul cu finisaj lustruit are o densitate mai ridicata, dar totusi este destul de poros,  pentru a rezista in mod natural contra patarii cu diferite alimente sau bauturi. De aceea este recomandata protectia constanta la anumite perioade de timp cu diferite substante care il sigileaza intr-o anumita masura, dar care totusi sunt volatile prin natura lor, ceea ce face sa apara riscul patarii in cazul in care efectul de protectie in timp, nu mai este la fel de puternic sau a diparut in totalitate.

– DA, suprafetele din travertin trebuie impermeabilizate / tratare constant pentru a fi protejata contra patarii si modificarii nuantelor, datorita faptului ca suprafetele din travertin, chiar si cele lustruite si chituite, sunt relativ poroase pentru o protectie naturala (cum este in cazul Quartz-ului compozit care este sigilat natural)
– Impermeabilizarea suprafetelor de travertin in cazul blaturilor de bucatarie si a suprafetelor de lucru alimentare, nu este foarte recomandata insa, deoarece, majoritatea substantelor chimice de protectie / impermeabilizare, nu sunt ageate – aprobate alimentar

Travertinul este o roca naturala sedimentara (formate de regula in apropierea izvoarelor termale) foarte poroasa si sensibila la substante acide. Structura sa naturala nu este compacta uniform si contine „gauri” de dimensiuni variate, care in urma procesarii, pot fi acoperite cu un chit artificial – de regula la nuanta asemanatoare cu roca (acest proces de chituire artificiala insa poate prezenta riscul ca sa fie deteriorat la aplicatiile de placare in exterior datorita infiltratiilor de apa si fluctuatiilor mari de temperatura sau in zonele de trafic intens)  De aceea nu este foarte recomandat ca pavaj / placaj de exterior. Este un produs natural.

Suprafetele de travertin sunt termorezistente, dar este recomandat sa nu punem frecvent obiecte foarte fierbinti direct pe suprafata sa.

Blaturile din travertin, au o rezistenta mecanica inferiora altor roci, in privinta socurilor si in special in zonele decupajelor de chiuveta sau plita, datorita faptului ca structura sa naturala nu este compacta uniform si contine „gauri” de dimensiuni variate, care in urma procesarii, pot fi acoperite cu un chit artificial – de regula la nuanta asemanatoare cu roca, iar acele zone au evident o sensibilitate ridicata (spre deosebire de piatra de Quartz Compozit, care prin natura producerii sale, are in compozitie, in mod uniform, o rasina minerala care „leaga piatra” si garanteaza o rezistenta ridicata pe toata suprafata)

INFORMATII UTILE

Poti transmite cererea ta online, simplu si rapid prin formularul de contact, prin WhatsApp sau telefonic, la numarul 0723 539 822 iar un consultant iti va prelua cererea imediat.

În urma unei comenzi online, către partenerii noștri, vei primi prin email o factura proforma ce poate fi achitata prin ordin de plata / transfer bancar. De regula, produsele trebuiesc achitate integral inainte de livrare, in cazul produselor finite.

Da, partenerii nostri dedicați în amenajările cu piatră naturală  pot face piese pe comandă personalizate.

Cele mai cerute produse din partea clientilor nostri, sunt blaturile de bucatarie (blaturile de lucru) si baie, urmate de produsele esentiale: trepte, glafuri si pardoseli. O categorie mai speciala de produse realizate pentru amenajarile deosebite, o reprezinta piesele exclusiviste pentru placarea semineelor sau medalioanele de pardoseli.

Blaturile reprezinta un accent si un element foarte important in amenajarea casei, respectiv a bucatariei, bailor, a meselor sau a spatiilor de lucru. In functie de destinatia si folosinta blatului, avem disponibile materiale premium si foarte rezistente, cum este colectia de piatra din Quartz Compozit, disponibila in peste 100 de culori si texturi, dar si materiale clasice  precum roca de Granit sau Marmura. 

In calitate de producatori directi, oferim o gama variata de blaturi, de la cele pe comanda personalizate, pentu bucatarie, baie sau pentru amenajari comerciale, respectiv blaturi de receptii si mese, inclusiv blaturi atipice conform proiectului.  In cazul blaturilor pe comanda oferim optional servicii complete de masuratori, transport si montaj.

Blaturile din piatra, au o greutate medie de 30 –  35 kg / ML (la o latime a blatului de 60 cm si grosime de 2 cm) fiind recomandate cu succes inclusiv pentru mobilierul de PAL care sustine fara probleme un astfel de blat.

Piesele pe comanda din categoria blaturilor in mod special, beneficiaza optional de servicii complete, respectiv: masuratori, transport si montaj profesionist. Serviciile sunt efectuate cu echipa proprie si disponibile in toata tara. 

  • Termenul de livrare variaza in functie de tipul de produs.     
  • Pentru produsele standardizate aflate in stoc, termenul este de 1 – 2 zile lucratoare de la data comenzii si confirmarea incasarii contravalorii comenzii. 
  • Pentru produsele pe comanda (blaturi spre ex.) termenul mediu este de 7 – 10 zile lucratoare, dupa plata avansului si confirmarea cotelor finale.
  •  
  • Partenerii nostri asigură servicii de livrare nationala rapida si transport international, prin flota proprie sau parteneri autorizati, pentru ca produsele tale sa ajunga la timp si in conditii excelente.
  • Produsele pe comanda (ex. blaturi de lucru) care contin serviciile de montaj, beneficiaza de transport GRATUIT, pe plan national.
  • Produsele standardizate, care nu beneficiaza de serviciile de montaj, se livreaza din depozitul Bucuresti, iar costul transportului se achita separat in functie de dimensiunea, respectiv greutatea produselor si localitatea de destinatie.
  • Produsele trebuiesc preluate de persoana responsabila (clientul sau reprezentantul acestuia), in momentul in care ajung la destinatie, iar descarcarea intra in totalitate in sarcina clientului, care trebuie sa asigure toate conditiile necesare.
  • Receptia produselor de catre client sau reprezentantul acestuia, este obligatorie la descarcare, iar in cazul in care exista obiectii sau alte situatii, acestea se vor comunica pe loc inclusiv transportatorului in scris, iar catre  furnizor se vor transmite observatiile prin adresa de email sau formularul de contact.  Orice reclamatie ulterioara descarcarii si plecarii transportatorului, este lovita de nulitate si nu este luata in considerare.

Da, 2 ani, conform legislatiei in vigoare.

In cazul in care produsele nu sunt conforme cu specificatiile tehnice mentionate in comanda, Cumparatorul poate refuza bunurile livrate. In aceasta situatie, Vanzatorul isi asuma responsabilitatea aducerii produselor la conformitate.  Cumparatorul ca persoana fizica, are dreptul sa notifice in scris Vanzatorul, ca renunta la achizite, fara invocarea unui motiv, fara penalitati, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului si il pot returna in acelasi termen mentionat anterior de 14 zile. Aceste prevederi contractuale sunt aplicabile doar Cumparatorilor persoane fizice, Renuntarea la achizitie in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele comandate si achizitionate online. Comenzile care au fost ridicate de la sediul/punctele de lucru ale Vanzatorului, sau au fost transportate prin mijloacele proprii ale Vanzatorului, direct la Cumparator, nu sunt considerate comenzi la distanta, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca fiind corespunzatoare cu scopul si nevoile Cumparatorului.

Data receptionarii produselor, este data preluarii acestora, de la reprezentantul firmei de curierat sau transportatorul autorizat. Aceasta data este demonstrata prin documentele de livrare inmanate de curier/transportator. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, inclusiv daca este cazul, cu ambalajul original si toate documentele ce il insotesc. Returul produselor se face in termen de 14 zile lucratoare de la data receptiei acestora, iar data returnarii se considera a fi data la care produsele ajung la sediul/depozitul furnizorului. Rambursarea sumelor catre client, se face in termen de 14 zile de la receptionarea fizica a produselor in depozitul furnizorului, in contul bancar indicat de Cumparator in formularul de retur. Produsele trebuie sa fie rambursate in aceleasi conditii in care au fost livrate, orice modificare a acestora, poate presupune o recalculare ulterioara a sumelor rambursate catre client.

  • daca depasesc termenul de 14 zile de la data primiri;      – cand corespund specificatiilor tehnice mentionate in comanda;
  • daca sunt produse executate pe comanda dupa specificatiile Cumparatorului;
  • produsele au facut obiectul unei comenzi speciale;
  • daca prezinta urme vizibile de uzura; lovire sau deteriorare;
  • au fost achizitionate din showroom si desi prezentau unele defecte, Cumparatorul le-a acceptat in schimbul unei reduceri de pret;
  • au facut obiectul unei oferte promotioanle, in urma careia Cumparatorul a beneficiat de o reducere a pretului    
  • in lipsa ambalajului original cu toate accesoriile integre;  
  • in cazul in care produsele au fost folosite sau prezinta urme de adeziv sau alte substante similare si nu mai pot fi returnate in stare corespunzatoare;
  • Nerespectarea conditiilor mentionate mai sus, precum si situatia in care produsul este pus prin orice mijloc, intr-o stare necorespunzatoare repunerii in vanzare, duce la refuzul returului.
  • Returnarea integrala a contravalorii achitate, se va face numai in cazul in care produsele sunt in stare corespunzatoare.
  • Deteriorarea produsului cauzata de Cumparator, sau de folosirea necorespunzatoare a produsului, va fi suportata de Cumparator, iar produsele respective, nu vor putea face obiectul returului.

In cazul produselor personalizate care sunt executate coform specificatiilor clientului (ex: blaturi, trepte, glafuri, pardoseli) din momentul in care a fost achitat un avans, care este echivalent cu acceptarea si confirmarea unei comenzi ferme, comanda nu mai poate fi modificata sau anulata. Aceleasi conditii se aplica si in cazul in care in mod special si la cererea expresa a clientului, a fost adus un produs pe comanda (care nu se gasea in stocul Vanzatorului) respectiv acea comanda nu mai poate fi anulata.

Pot exista adeseori, diferente de nuante (in special la rocile naturale de marmura, travertin, granit) intre mostre sau placile / lastrele vazute in depozit / showroom si comanda pe care o primesti. Aceasta se datoreaza faptului ca piatra este un material natural care nu are o culoare omogena si foarte uniforma pe toata suprafata, existand mici variatii de culoare si texturi de la lot la lot, acest aspect reprezentand o caracteristica absolut normala si prin care acest tip de material este unic si deosebit.

Daca se observa totusi o problema in ceea ce priveste calitatea placilor / pieselor, la receptia acestora, iti recomandam sa faci o fotografie cu aspectul sesizat si sa o trimiti impreuna cu datele comenzii tale, catre furnizor.  Fiecare situatie este analizata rapid, in vederea solutionarii oricarei posibile neconcordante aparute.

Ești Interesat de Amenajări cu Piatră Naturală?

Scrie-ne și te vom contacta în cel mai scurt timp!

Articole din Blog

Trenduri și recomandări în amenajările de terasă grădina soclu

Urmareste-ne

Postari din Instagram

Galerie foto