Idei amenajare

Piatra naturala recomandata pentru constructii: Piatra decorativa Ardezie Travertin Onix Limestone (calcar) Marmura Granit

5
(18)

Tipuri de piatra naturala recomandata pentru constructii si amenajari (ardezie,travertin, onix, limestone,marmura,granit,quartz compozit

Piatra decorativa

Piatra decorativa pentru amenajari si constructii. Piatra placari de soclu si gard

Piatra naturala este prima optiune a arhitectilor si designerilor pentru amenajarile premium. Datorita calitatilor sale estetice, elegantei, precum si rezistentei in timp nealterata, a ramas in topul preferintelor amenajarilor personalizate. Piatra fiind un material organic, placut si natural, innobileaza orice tip de ambient interior dar mai ales exterior, de la rustic si traditional, pana la stilul ultramodern.

Montajul pietrei naturale decorative este recomandat sa fie facut cu adezivul profesional Weber Set Stone (mai multe detalii puteti gasi in link-ul din descriere)

Recomandarea expertului:

Piatra decorativa naturala in amenajarile interioare si exterioare

Una din cele mai buna variante recomandate de arhitecti in crearea unui ambient natural, elegant si simplu totodata, este placarea anumitor zone cu piatra decorativa naturala, atat in zonele exterioare, cum ar fi soclurile de case, accente la stalpi sau garduri, anumiti pereti exteriori si zonele de balcoane cat mai ales in zonele de interior, pentru obtinerea unor efecte deosebite prin placarea unor pereti veritcali din living sau hol pentru obtinerea unor contraste si efecte deosebite.

Marmura si travertinul  sunt cele mai recomandate roci naturale, in folosirea placarilor decorative, datorita rezistentei in timp a structurii, astfel va rezista conditiilor atmostferice dure la exterior, isi va mentine permanent nuanta neafectata de razele soarelui sau ploi  si datorita suprafetei care se  intretine usor. Alt avantaj care recomanda folosirea prioritara a acestor tipuri de roci ca si piatra decirativa, il reprezinta textura si nuantele variate care se pot adapta oricarui stil de amenajare. Calcarul reprezinta o alternativa secundara, datorita rezistentei relative scazute, fiind folosit mai mult in zonele mai putin expuse din interior. Piatra artificiala, reprezinta o alternativa economica, dar nu este recomandata mai ales in exterior si in zonele de interior, se poate observa relative usor, diferenta dintre structura naturala si aspectul artificial al acestei variante.

Pentru montaj, recomandam, un adeziv alb (mai multe detalii puteti gasi in link-ul din descriere)  adezivul profesional Weber Set Stone impermeabil, foarte util mai ales in zonele exterioare, si apoi tratarea suprafetelor placate cu impermeabilizant pentru o intretinere foarte facila ulterior. Pentru orice intrebari sau recomandari referitoare la placarile cu piatra decorative scapitata ne puteti contacta pe datele de contact.

Tipuri si modele de piatra decorativa:

Piatra decorativa din marmura mai multe detalii puteti gasii in link-ul atasat aici

Piatra decorativa din travertin scapitat – ghilotinat; mai multe detalii puteti gasii in link-ul atasat aici

Dan Cîrjan,

STONEXPERT-ul tău în amenajările cu Piatră Naturală

https://www.instagram.com/stonexpert_stonexpert/

https://www.youtube.com/@stonexpert

Mob | Wapp: 0723.539.822

Cât de folositor ți-a fost acest articol?

Te rugăm să ne acorzi o notă!

Evaluarea medie 5 / 5. Voturi 18

Nici un vot până acum! Fii primul care votează această postare.

Dacă ți s-a părut utilă această postare...

Urmăriți-ne pe rețelele de socializare!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related Posts

Ajută comunitatea

Lasă un comentariu sau o întrebare pentru a beneficia toată comunitatea de informații utile.